Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- 7 φλιτζάνια νερό
- 1 φλιτζάνι on stevia
- 1 με 2 βανίλιες
- 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
- 1 φλιτζάνι καρύδα
- επιπλέον καρύδα για πασπάλισμα στην επιφάνεια του γλυκού
- κανέλα όποιος θέλει


Εκτέλεση

Βάζουμε το νερό μαζί με την on stevia και την βανίλια να πάρουν βράση και να λιώσει το γλυκαντικό.
Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς.



Όταν αρχίζει να πήζει ρίχνουμε την καρύδα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε τον χαλβά σε ένα ταψάκι και τον στρώνουμε με μια σπάτουλα.
Πασπαλίζουμε με μπόλικη καρύδα και αφήνουμε να κρυώσει



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου