Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΓΑΥΡΟΣ ΡΙΓΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ




από την Θεοδώρα Τριφύλλη

Υλικά

- γαύρος
- αλάτι
- ρίγανη



Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τον γαύρο.
Το πλένουμε και τον αφήνουμε να στραγγίσει.
Τον στρώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα.
Τον αλατίζουμε κι του ρίχνουμε και την ρίγανη.
Τον ψήνουμε στους 150 βαθμούς σε κλασικό φούρνο.



Τον φιλετάρουμε ψημένο και του βάζουμε 2 κουταλάκια λάδι και μπόλικο λεμόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου