Υλικά
- 2 λαβράκια
- 3-4 κολοκυθάκια σε κύβους
- 1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη
- 2 φλιτζ του καφέ κρασί
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Βάζουμε τα λαβράκια στο ταωί και τα αλατοπιπερώνουμε . Στο μούλτι ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για την σάλτσα.
Γύρω από τα ψάρια τοποθετούμε και τα κολοκυθάκια.
Περιχύνουμε το φαγητό με την σάλτσα κρασιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου