Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΛΑΥΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ




από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- 2 λαβράκια
- 3-4 κολοκυθάκια σε κύβους
- 1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη
- 2 φλιτζ του καφέ κρασί
- αλατοπίπερο
- 1 κ σ μουστάρδα
Εκτέλεση
Βάζουμε τα λαβράκια στο ταωί και τα αλατοπιπερώνουμε . Στο μούλτι ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για την σάλτσα. 
Γύρω από τα ψάρια τοποθετούμε και τα κολοκυθάκια. 
Περιχύνουμε το φαγητό με την σάλτσα κρασιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο. 
καλή μας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου