Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ



από την Vassiliki Nomikou

Υλικά

- 6 με 8 κοπανάκια κοτόπουλου
- 3 με 4 πιπεριές κομμένες καρέ
- 1 με 2 κρεμμύδια κομμένα καρέ
- 2 με 3 σκελίδες σκόρδο
- μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- ντομάτα τριμμένη η κονκασέ
- λάδι
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- κουρκουμά
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κριθαράκι χοντρό


Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο λάδι το κοτόπουλο.
Τα αφαιρούμε και σοτάρουμε τα κρεμμύδια το σκόρδο τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
Ρίχνουμε ξανά τα μπουτάκια του κοτόπουλου και τα σβήνουμε με κρασί.
Όταν εξατμιστεί το κρασί ρίχνουμε την ντομάτα τα μπαχαρικά και ζεστό νερό.
Όταν βράσει το κοτόπουλο το βγάζουμε και προσθέτουμε νερό ρίχνοντας το κριθαράκι.
Το βράζουμε να κρατάει και να έχει ζουμί και προσθέτουμε το κοτόπουλο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου