από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μαρούλι ψιλοκομμένο
- αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
- ντομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
- κάπαρη
- κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- λιαστές ντομάτες
- άνιθος ψιλοκομμένος
- λάδι
- μέλι 1 κουταλιά της σούπας
- μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά μας και τα ανακατεύουμε.
Ετοιμάζουμε την σώς και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου