από την Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- φύλλα κρούστας
- βιτάμ
- ζαχαρούχο
-νερό
- άχνη ζάχαρη
- κανέλα
- βιτάμ
- ζαχαρούχο
-νερό
- άχνη ζάχαρη
- κανέλα
Εκτέλεση
Βάζουμε τα φύλλα κρούστας σουφρωμένα μέσα στο ταψάκι
,ρίχνουμε ένα βιτάμ λιωμένο από πάνω και το ψήνουμε για 15 λεπτά να γίνει
τραγανό στους 180 βαθμούς.
Έπειτα κάνουμε ένα μείγμα ζαχαρούχο και 2 μέρη νερό και το περιχύνουμε στο ταψάκι μας.
Το ξανά βάζουμε στο φούρνο περίπου για 45 λεπτά.
Το απολαμβάνουμε με άχνη και κανέλα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου