από την Κυράννα Πέλλα
Υλικά
-πράσα
- λουκάνικο
- 2 κρεμμύδια ξερά
- ελαιόλαδο
- καπνιστή πάπρικα
- ½ κ γ κουρκουμά
- ½ ποτήρι νερό
- ρίγανη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε τα πράσα. Όταν αχνιστούν
ανοίγουμε στη μέση μια λακουβίτσα και προσθέτουμε τα ξερά κρεμμύδια και λίγο
ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε μόνο τα κρεμμύδια για 2 λεπτά.
Μετά προσθέτουμε
τον κουρκουμά, το νερό και τα ανακατεύουμε όλα μαζί .
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί, πασπαλίζουμε με την ρίγανη
και τοποθετούμε και το λουκάνικο.
Ψήνουμε στους 200 0 για μισή ώρα. Γυρίζουμε το λουκάνικο να ψηθεί
και από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλη
μισή ώρα.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου