από την Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- άγρια σπαράγγια
- αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε για λίγο τα σπαράγγια και τα στραγγίζουμε καλά. Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι ή σε μια βαθιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα σπαράγγια.
Μόλις σοταριστούν ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα , αλατοπίπερο και ανακατεύουμε να πάνε παντού τα αυγά.
Αφήνουμε να ψηθούν καλά και σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου