από την Stella Glava
Υλικά
-
1 φαρίνα 500 γρ
- 2 ποτήρια χλιαρό νερό
- 1 κσ μέλι
- 1 κγ αλάτι
- 1 φακ. μαγιά
- 2 ποτήρια χλιαρό νερό
- 1 κσ μέλι
- 1 κγ αλάτι
- 1 φακ. μαγιά
Για την επικάλυψη
- μέλι
- ζάχαρη
- κανέλα
- σιρόπι
- καρύδια χοντροκομμένα
- μερέντα
Για το τηγάνισμα
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη
αφήνουμε να φουσκώσει
και τηγανίζουμε
σε καυτό λάδι .
Σερβίρουμε με ζάχαρη,
κανέλα, μέλι, σιρόπι ή μερεντα
ή όλα μαζί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου