από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- 5 ξινόμηλα
- ξηροί καρποί
- σταγόνες μαύρης σοκολάτας
- ζάχαρη άχνη
- 1 φύλλο σφολιάτας
Εκτέλεση
Πλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα. Τα σοτάρουμε σε τηγάνι με 1 κουταλιά ζάχαρη.
Πλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα. Τα σοτάρουμε σε τηγάνι με 1 κουταλιά ζάχαρη.
Στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας και βάζουμε πάνω τα μήλα τους ξηρούς καρπούς και τις σταγόνες σοκολάτας.
Τυλίγουμε σε ρολό. Από πάνω ρίχνουμε άχνη ζάχαρη και ψήνουμε μισή ώρα στους 220 βαθμούς αφού έχουμε προθερμάνει .
Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη
Αρχηγέ...μας έστειλες αδιάβαστους..!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή:)
ΔιαγραφήΜακαρι να ειχα τις γνωσεις σου..