Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ


από την Εleni Margel Lou 
Υλικά
-
 
1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 σκελίδα σκόρδου
- ρίγανη
- κουρκουμάς σε σκόνη
- λάδι
-  αλάτι
- πιπέρι

- ζωμός κρέατος
Εκτέλεση
Σοτάρουμε ελαφρά το κρέας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός της σκόνης κουρκουμά.
Ρίχνουμε νερό και μαγειρεύουμε. Σε χύτρα 45 λεπτά.
Όταν μαλακώσει ρίχνουμε τον κουρκουμά και βράζουμε μέχρι να δέσει το ζουμί.
Σερβίρουμε με σπιτικό πουρέ.
Καλή σας όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου