από την Irini Patiloudi
Υλικά
-μήλα
-χυμό λεμονιού
-καστανή ζάχαρη
-βούτυρο
-κανέλα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μήλα και αδειάζουμε με το ειδικό εργαλείο τους σπόρους αφήνοντας μια τρύπα στο μήλο.
Γεμίζουμε την τρύπα με καστανή ζάχαρη και κανέλα
Περιχύνουμε τα μήλα με τον χυμό του λεμονιού και προσθέτουμε πάνω από κάθε μήλο ένα κομματάκι βούτυρο
Ψήνουμε τα μήλα στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά
Συνοδεύεται με γιαούρτι η σαντιγί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου