Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ



από τον Ιωαννη Τριφυλλη


Yλικά
- λάδι
- ξύδι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τον παστουρμά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε νεράκι και λαδάκι να βράσουν. Ρίχνουμε τον παστουρμά και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει το ζουμάκι του και να μείνει παχύρρευστη σάλτσα. 
Σβήνουμε το σαγανάκι μας με ξύδι και σερβίρουμε!! 
Η γεύση του είναι πολύ εξαιρετική!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου