από την
Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- φασόλια
- καρότα
- σέλινο
- ρίγανη
- κρεμμύδια ξερά
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- λεμόνι
- καυτερή πιπεριά
(οπωσδήποτε, για γεύση)
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τα φασόλια από βραδύς και το πρωί τα βράζουμε με όλα
τα υλικά εκτός από το λάδι και το αλάτι. μόλις βράσουν βγάζουμε και
πολτοποιούμε τα κρεμμύδια, μερικά καρότα και το σέλινο.
Όταν κρυώσει το φαγητό
αρκετά προσθέτουμε το λάδι και διορθώνουμε την γεύση με λίγο αλάτι και με
μπόλικο χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου