Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΑ


από την Θεοδώρα Τριφύλλη

Υλικά

-απάκι
-4 αυγά
-αλάτι
-πιπέρι
-τυρί γραβιέρα
-λάδι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά.
Έχουμε κόψει λεπτές φέτες το απάκι.
Το τσιγαρίζουμε ελαφρά στο τηγάνι. Προσθέτουμε τα αυγά το τυρί και το αλατοπίπερο και το ψήνουμε.
Είτε το ανακατεύουμε είτε το αφήνουμε σε μορφή ομελέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου