από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
-απάκι
-4 αυγά
-αλάτι
-πιπέρι
-τυρί γραβιέρα
-λάδι
Εκτέλεση-4 αυγά
-αλάτι
-πιπέρι
-τυρί γραβιέρα
-λάδι
Χτυπάμε τα αυγά.
Έχουμε κόψει λεπτές φέτες το απάκι.
Το τσιγαρίζουμε ελαφρά στο τηγάνι. Προσθέτουμε τα αυγά το τυρί και το αλατοπίπερο και το ψήνουμε.
Είτε το ανακατεύουμε είτε το αφήνουμε σε μορφή ομελέτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου