ΠΑΤΣΑΣ ΣΚΟΡΔΟΣΤΟΥΜΠΙ
από την Roula Rou
Υλικά
- ποδαράκια μοσχαρίσια
-
κοιλιά
- ξύδι
- 1 ξερό κρεμμύδι
- μπούκοβο
- αλάτι
- σκόρδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε
πολύ καλά τα ποδαράκια και την κοιλιά.
Τα πλένουμε αρκετά νερά και τα βάζουμε
να βράσουν σε σιγανή φωτιά με το κρεμμύδι .Το κρεμμύδι το αφαιρούμε μετά το βράσιμο.
Όταν μαλακώσουν τα βγάζουμε και τα
ψιλοκόβουμε.
Αφήνουμε να πάρουν άλλη μια
βράση και σερβίρουμε. Ετοιμάζουμε και το σκορδοστούμπι και ο καθένας στο πιάτο του βάζει όση ποσότητα θέλει!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου