από την Erisa Milagi
Υλικά
-
Χυμός 8 λεμονιών
- 3/4
κιλού ζάχαρη
- 5
φλιτζάνια νερό
- 3
κουταλιές ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε γυάλινη
σουπιέρα το νερό με τη ζάχαρη και ανακατεύετε να λιώσει καλά.
προσθέτετε το
χυμό και το ξύσμα λεμονιού.
Δοκιμάζετε
να δείτε αν είναι καλό.
Ρίχνετε σε δοχείο και παγώνετε για τουλάχιστον 4 ώρες.
Χτυπάτε με σύρμα ή μίξερ και ξαναπαγώνετε.
Ρίχνετε σε δοχείο και παγώνετε για τουλάχιστον 4 ώρες.
Χτυπάτε με σύρμα ή μίξερ και ξαναπαγώνετε.
Επαναλάβετε
τουλάχιστον άλλη μια φορά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου