Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΚΛΙΚΙΑ


από την Στέλλα Γίδαρη

Υλικά
-  1 ½  κούπα γάλα ή 1 κεσεδάκι γιαούρτι
-  2 αυγά
-  αλάτι 
-  μαύρο και κόκκινο πιπέρι 
-  1/2 φακελάκι μπέικιν
-  Τυρί τριμμένο
-  αλεύρι 

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τελευταίο το αλεύρι με το μπέικιν μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. 
Ανακατεύουμε μέσα και το τριμμένο τυρί.

Τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι . Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Συνοδεύουμε με τυράκι και ελίτσες και ένα ποτήρι κεφίρ ή ξινόγαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου