από
τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-
κρέας μοσχάρι
-
πατάτες
-
καρότα
-
πιπεριά
-
κρεμμύδι
-
ντομάτα
-
λάχανο
-
μαϊντανός
-
σκόρδο
-
σέλινο
-
άνηθος
-
αρακάς
-
λάδι
-
αλάτι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβω
όλα τα λαχανικά σε κυβάκια.
Βάζω στην
κατσαρόλα νερό και προσθέτω το μοσχάρι
να βράσει.
Όταν μαλακώσει βγάζω το κρέας
και το κόβω σε μικρές λωρίδες.
Το ξαναβάζω
να τελειώσει το βρασιμο του και προσθέτω
όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά. Προσθέτω
λάδι αλάτι και πιπέρι.
Η σούπα θα είναι
έτοιμη μόλις γίνουν τα λαχανικά που
καλά θα είναι να στέκονται λίγο.
Την σερβίρω βάζοντας μια κουταλιά γιαούρτι σε κάθε πιάτο. (Οι Ρουμάνοι προσθέτουν σμιντινα (κάτι σαν κρέμα γάλακτος πολύ πηχτή όμως) και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Την σερβίρω βάζοντας μια κουταλιά γιαούρτι σε κάθε πιάτο. (Οι Ρουμάνοι προσθέτουν σμιντινα (κάτι σαν κρέμα γάλακτος πολύ πηχτή όμως) και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου