από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
Υλικά
- 1 ποτήρι λάδι
- μισό ποτήρι γάλα (μπορείς και κρασί κόκκινο ή χυμό πορτοκάλι)
- 1 ποτήρι ζάχαρη (μπορεί κανείς και λιγότερο αν θέλει)
- 1 κουταλάκι σόδα
- 1 κουταλάκι κανέλα
- ελάχιστο γαρύφαλλο
- αλεύρι όσο σηκώσει (περίπου 3 1/2 φλιτζάνια)
- σουσάμι
- λιναρόσπορο
Θα μπορούσε κανείς να βάλει είτε σοκολάτα σταγόνες είτε αμύγδαλα)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε
τα υγρά με την ζάχαρη. Λιώνουμε την σόδα στο γάλα ή στα άλλα υγρά και προσθέτουμε
τα μυρωδικά τους σπόρους και τέλος το αλεύρι.
Τα πλάθουμε σε διάφορα σχήματα πάνω
σε λαδόκολλα τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου!!
Είναι τέλεια στην γεύση
και τραγανά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου