Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΪΚ ΚΑΡΟΤΟΥ

από τη Nitsa Kazikou

Yλικά
- 2 ½ ποτήρια νερού αλεύρι
- 1 φακ. μπέικιν πάουντερ
- 1 ¼ ποτήρι νερού λάδι
- ¼ ποτήρι νερού νερό
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 1 ¾ ποτήρια καρότα τριμμένα
- 1 ποτήρι καρύδια τριμμένα
- 4 αυγά
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλλα
- 1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο

Εκτέλεση 
Στο μίξερ ρίχνουμε το λάδι, το νερό, τα μυρωδικά και την ζάχαρη.
Χτυπάμε μέχρι να πήξει το λάδι. 
Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά, τα αυγά και μετά από λίγο ρίχνουμε τα καρότα, τα καρύδια και χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί. 
Λαδώνουμε 1 φόρμα και αδειάζουμε το μίγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου