από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-ψαρονέφρι
-λάδι
-αλάτι
-πιπέρι
-ρίγανη
-σκόρδο πολτοποιημένο
-μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το ψαρονέφρι στην μέση.
Το λαδώνουμε και το πασαλείφουμε με αλάτι,πιπέρι και ρίγανη και αφήνουμε να μαριναριστεί.
Το ψήνουμε στην σχάρα και το σερβίρουμε με σκορδοστούμπι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σκορδοστούμπι
-σκόρδο
-αλάτι
-λάδι
-ξύδι
Πολτοποιούμε το σκόρδο και το το αλατίζουμε και το κάνουμε αλοιφή.
Προσθέτουμε το ξύδι σιγά σιγά και γίνεται μια αλοιφή.
προσθέτουμε κατόπιν το λάδι.
Αν είναι πολύ πηχτό μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ζεστό νερό.
Μονάδες 2
Υλικά
-ψαρονέφρι
-λάδι
-αλάτι
-πιπέρι
-ρίγανη
-σκόρδο πολτοποιημένο
-μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το ψαρονέφρι στην μέση.
Το λαδώνουμε και το πασαλείφουμε με αλάτι,πιπέρι και ρίγανη και αφήνουμε να μαριναριστεί.
Το ψήνουμε στην σχάρα και το σερβίρουμε με σκορδοστούμπι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σκορδοστούμπι
-σκόρδο
-αλάτι
-λάδι
-ξύδι
Πολτοποιούμε το σκόρδο και το το αλατίζουμε και το κάνουμε αλοιφή.
Προσθέτουμε το ξύδι σιγά σιγά και γίνεται μια αλοιφή.
προσθέτουμε κατόπιν το λάδι.
Αν είναι πολύ πηχτό μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ζεστό νερό.
Μονάδες 2
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου