Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΧΤΑΠΟΔΙ ΞΥΔΑΤΟ.

από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά
-πλοκάμια χταποδιού
-ξύδι
-λάδι
-ρίγανη

Εκτέλεση
Βράζουμε τα πλοκάμια σε νερό όπου έχουμε προσθέσει ξύδι.



Μόλις μαλακώσει το βγάζουμε και έχουμε βάλει λάδι σε ένα τηγάνι και περνάμε τα πλοκάμια μέχρι να πάρουν χρώμα.
Τους ρίχνουμε ρίγανη και το σβήνουμε με ξύδι.
Το αποτέλεσμα φανταστικό!!
Μοιάζει λες και είναι ψητό στα κάρβουνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου