από την
Ntina Ntina
Υλικά
- 250 γρ, φακές
- 2-3 κ.σ λάδι
- 1 φύλλο δάφνης
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης σε
κύβους
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα ,μόνο η
σάρκα σε κύβους
- φέτα χοντροκομμένη
- αλάτι .
- πιπέρι
- ξύδι
Εκτέλεση
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις φακές με το σκόρδο και τη δάφνη
,αλλά να κρατάνε. Μην λιώσουν.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα
υλικά . Χτυπάμε στο σεικερ το ξύδι με το λάδι και περιχύνουμε τις φακές!
Αν θέλομε βάζουμε και
λίγο τόνο κονσέρβας η και λίγη καυτερή πιπεριά. Αφήνομε για λίγο στο ψυγείο και
σερβίρουμε με ψιλοκομμένες μαύρες ελιές!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου