από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-ψαρονέφρι
-διαφορά αρωματικά φυτά(καρινο, δεντρολίβανο, εστραγκόν, πιπέρι, αλάτι, ξύσμα λεμονιού, μαραθόσπορο κύμινο κλπ)
-λάδι
-μουστάρδα
-διαφορά αρωματικά φυτά(καρινο, δεντρολίβανο, εστραγκόν, πιπέρι, αλάτι, ξύσμα λεμονιού, μαραθόσπορο κύμινο κλπ)
-λάδι
-μουστάρδα
Εκτέλεση
Ανοίγω το ψαρονέφρι στα δυο χωρίς
να το χωρίσω
Ετοιμάζω το λάδι με τα αρωματικά φυτά και φτιάχνω μια μαρινάδα
Αλείφω το ψαρονέφρι με την μαρινάδα και το αφήνω να μείνει 1-2ωρες για να δέσουν οι μυρωδιές
Ετοιμάζω το λάδι με τα αρωματικά φυτά και φτιάχνω μια μαρινάδα
Αλείφω το ψαρονέφρι με την μαρινάδα και το αφήνω να μείνει 1-2ωρες για να δέσουν οι μυρωδιές
Όταν είναι να το ψήσω το βάζω στην ψηστιέρα. Το αλείψω για να μην στεγνώσει με το υλικό της μαρινάδας.
Το σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι με μαϊντανό.
Για να μην είναι στεγνό μπορούμε να χτυπήσουμε ελαιόλαδο μουστάρδα και χυμό λεμονιού και να το περιχύσουμε.
Δεν χρειάζεται πολύ ψήσιμο για να μην στεγνώσει το κρέας.
Η γεύση άπαικτη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου