από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-2 φλυτζάνια βρώμη αλεσμένη
-μισό φλιτζάνι λάδι
-1 φλιτζάνι γάλα
-2 αυγά
-2 βανίλιες
-2 μήλα
-σταφίδες
-καρύδια
-ελάχιστο αλάτι
-1 και μισό κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ
-μισή κούπα ζάχαρη (έβαλα φρουκτόζη)
Εκτέλεση
Χτυπώ στο μούλτι τα αυγά την ζάχαρη και τα μήλα κομμένα σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτω το γάλα και ξαναχτυπώ.
Έχω αλέσει την βρώμη και την έχω βάλει σε μια λεκάνη.
Αδειάζω τα υλικά μου μέσα στην βρώμη και ανακατεύω το μείγμα μου.
Προσθέτω τα καρύδια και τις σταφίδες και ρίχνω και τις βανίλιες.
Έχω αλείψει με λάδι μια φόρμα (χρησιμοποίησα δυο μικρές μακρόστενες φόρμες )
και αδειάζω την ζύμη μέσα.
Τα έψησα για 50 λεπτά στους 170 βαθμούς πάνω -κάτω.
Υλικά
-2 φλυτζάνια βρώμη αλεσμένη
-μισό φλιτζάνι λάδι
-1 φλιτζάνι γάλα
-2 αυγά
-2 βανίλιες
-2 μήλα
-σταφίδες
-καρύδια
-ελάχιστο αλάτι
-1 και μισό κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ
-μισή κούπα ζάχαρη (έβαλα φρουκτόζη)
Εκτέλεση
Χτυπώ στο μούλτι τα αυγά την ζάχαρη και τα μήλα κομμένα σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτω το γάλα και ξαναχτυπώ.
Έχω αλέσει την βρώμη και την έχω βάλει σε μια λεκάνη.
Αδειάζω τα υλικά μου μέσα στην βρώμη και ανακατεύω το μείγμα μου.
Προσθέτω τα καρύδια και τις σταφίδες και ρίχνω και τις βανίλιες.
Έχω αλείψει με λάδι μια φόρμα (χρησιμοποίησα δυο μικρές μακρόστενες φόρμες )
και αδειάζω την ζύμη μέσα.
Τα έψησα για 50 λεπτά στους 170 βαθμούς πάνω -κάτω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου