Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΦΑΣΟΛΑΔΑ

από την Μυρτώ-Κλεοπάτρα
Υλικά
-  φασόλια 
-  σάλτσα 
-  σέλινο
-  καρότο ροδέλες
-  κόκκινη πιπεριά κομμένη ροδέλες...ή ψητή 
-  πιπέρι μαύρο
-  κουρκουμάς
-  σκόνη από κόκκινη καπνιστή πιπεριά 
-  σάλτσα 
-  μπούκοβο.....για όσους αντέχουν 
-  ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Βάζω τα φασόλια απ το βράδυ να φουσκώσουν  ή πριν τα φτιάξω ...τα ζεματίζω και αλλάζω το νερό 
Τα βάζω να βράσουν ...κι αφαιρώ τον αφρό  ρίχνω τα υλικά ...νερό ...και βράζω
Σερβίρονται τόσο ζεστά...όσο και κρύα....
φυσικά με ζυμωτό ψωμί και ρέγγα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου