Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ


από την Pinelopi Kapageridou

Υλικά
- 2 φλ. αλάτι χονδρό
- 1 χούφτα δενδρολίβανο
- 1 χούφτα θυμάρι


Εκτέλεση
Μαζεύουμε τα αρωματικά από την αυλή και τα πλένουμε πολύ καλά. Τα αφήνουμε να στεγνώσουν λίγο. 
Βάζουμε το αλάτι στο μπλέντερ και μετά τα αρωματικά φυτά και πολτοποιούμε! Αφήνουμε το αλάτι να στεγνώσει για 3-5 ώρες και το βάζουμε στο βάζο!

Μοσχοβολάει αυτό το αλάτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου