από την Πηνελοπη Καπαγεριδου
Υλικά
- 1 κιλό αλάτι
- 1 κουταλιά σούπας κόκκινο γλυκό πιπέρι
- 1 κουταλιά σούπας μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλιά σούπας κύμινο
- 1 κουταλιά σούπας κόλιανδρο τριμμένο
- 1 κουταλιά του γλυκού μπαχάρι τριμμένο
- 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα τριμμένη
- 10 κουταλιές σούπας ρίγανη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί ώσπου να ομογενοποιηθούν.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μεγάλο βάζο και το έχουμε έτοιμο όταν το χρειαστούμε.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μεγάλο βάζο και το έχουμε έτοιμο όταν το χρειαστούμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου