Υλικά
- 4
κρεμμύδια ξερά
- 2
πιπεριές πράσινες
- 1
καυτερή πιπεριά
- 1
μελιτζάνα
- 4
ντομάτες
- 150
gr. καστανή ζάχαρη
- 110
ml. ξύδι μπαλσάμικο λευκό ή μηλόξυδο
- 1
κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μαύρο σε κόκκους
-
Θυμάρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε την
μελιτζάνα από την φλούδα, κρατώντας μόνο το εσωτερικό της.
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρούς κύβους.
Κρατάμε και όσα υγρά βγάλουν οι ντομάτες.
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρούς κύβους.
Κρατάμε και όσα υγρά βγάλουν οι ντομάτες.
Βάζουμε
όλα τα υλικά σε αντικολλητικό τηγάνι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε περίπου μισό φλιτζάνι νερό και βράζουμε στην πιο χαμηλή θερμοκρασία περίπου για 1 ώρα και 10 λεπτά, μέχρι να σωθούν τα υγρά.
Προσθέτουμε περίπου μισό φλιτζάνι νερό και βράζουμε στην πιο χαμηλή θερμοκρασία περίπου για 1 ώρα και 10 λεπτά, μέχρι να σωθούν τα υγρά.
Αποθηκεύουμε
το τσάτνευ, μόλις βράσει, σε αποστειρωμένα βάζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου