από την Βασιλική Σούμπαση Μανουηλίδου
Υλικά
-αλεύρι
-2 αυγά
-λίγο χλιαρό νερό αν χρειαστεί
Εκτέλεση
Παίρνουμε 2 χούφτες αλεύρι, κάνουμε στη μέση μια λακούβα και σπάζουμε μέσα 2 αυγά.
Με το πιρούνι ανακατεύουμε και παίρνουμε λίγο λίγο το αλεύρι από το πλάι.
Συνεχίζουμε το ζύμωμα με το χέρι και αν χρειαστεί βάζουμε και λίγο χλιαρό νερό για να έχουμε μια σφιχτή ζύμη.
Την αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί και μετά κάνουμε τα μακαρόνια.
Υλικά
-αλεύρι
-2 αυγά
-λίγο χλιαρό νερό αν χρειαστεί
Εκτέλεση
Παίρνουμε 2 χούφτες αλεύρι, κάνουμε στη μέση μια λακούβα και σπάζουμε μέσα 2 αυγά.
Με το πιρούνι ανακατεύουμε και παίρνουμε λίγο λίγο το αλεύρι από το πλάι.
Συνεχίζουμε το ζύμωμα με το χέρι και αν χρειαστεί βάζουμε και λίγο χλιαρό νερό για να έχουμε μια σφιχτή ζύμη.
Την αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί και μετά κάνουμε τα μακαρόνια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου