από τον Μίλτο Σουλιώτη
Υλικά
- κατσικάκι
- χορταρικά (μαρούλι, πράσο, άνηθο, αγκινάρα, σπαράγγια, λάπαθα,
κρεμμύδια φρέσκα ,λάχανο, λαχανίδες...)
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- 4 κουταλιές γιαούρτη
Εκτέλεση
Βράζουμε το κατσικάκι
για 2 ώρες το οποίο το έχουμε κόψει μερίδες
Κόβουμε τα χορταρικά τα οποία
τα βάζουμε μετά τις 2 ώρες μέσα στην κατσαρόλα πάνω από το κρέας χωρίς να τα ανακατέψουμε
Αφού τα έχουμε σοτάρει
σε βαθιά κατσαρόλα και τα βράζουμε όλα μαζί για άλλη μισή ώρα
Λίγο πριν την ανάσταση
βάζουμε να ζεσταθεί παίρνουμε μερικά από τα χορταρικά τα οποία πολτοποιούμε βάζοντας
αλάτι, λάδι, και 4 κουταλιές γιαούρτη , περιχύνουμε την κρέμα στην κατσαρόλα
και έτοιμο!!!
(ΔΕΝ βάζουμε λεμόνι διότι η γιαούρτη θα κόψει)
Υ.Γ
Υ.Γ
1. Όταν ρίχνουμε το μείγμα γιαουρτιού μη ξεχνάτε
τον χαρακτηριστικό ήχο για να μη κόψει!!!!
2. αν μπορεί κάποιος να βρει τράγο είναι η μέγιστη απόλαυση
2. αν μπορεί κάποιος να βρει τράγο είναι η μέγιστη απόλαυση
.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου