Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ

από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 αυγό
- ανθότυρο η φέτα λιωμένη
- πιπέρι
- σουσάμι
- μαυροκούκι


Εκτέλεση

Χωρίζω το φύλλο σε 6 λωρίδες.
Επάνω σε μια λαδόκολλα απλώνω την λωρίδα ζύμης και τοποθετώ την γέμιση.


Κλείνω την λωρίδα του ζυμαριού με το τυρί και το κάνω σαν μπαστουνάκι.
Του δίνω σχήμα κουλουριού και αφού το αλείψω λίγο λάδι το πασπαλίζω με τα σουσάμια.


Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου