από την Ελένη Κοσμοπούλου
Υλικά
- κουνουπίδι βραστό που έχει μείνει.
- τυρί γκούντα τριμμένο
- ροκφόρ λίγο σε ποσότητα
- κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι
Αν δεν υπάρχει κρέμα γάλακτος τότε μπορούμε να βάλουμε γάλα και βούτυρο.
Εκτέλεση
Σε πυρέξ στρώνουμε το κουνουπίδι στραγγισμένο.
Το λιώνουμε με πιρούνι.
Βάζουμε τα τριμμένα τυριά.
Ρίχνουμε μια κρέμα γάλακτος .
Αν δεν έχουμε κρέμα γάλακτος τότε βάζουμε γάλα και βούτυρο.
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για κανένα μισάωρο
Υλικά
- κουνουπίδι βραστό που έχει μείνει.
- τυρί γκούντα τριμμένο
- ροκφόρ λίγο σε ποσότητα
- κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι
Αν δεν υπάρχει κρέμα γάλακτος τότε μπορούμε να βάλουμε γάλα και βούτυρο.
Εκτέλεση
Σε πυρέξ στρώνουμε το κουνουπίδι στραγγισμένο.
Το λιώνουμε με πιρούνι.
Βάζουμε τα τριμμένα τυριά.
Ρίχνουμε μια κρέμα γάλακτος .
Αν δεν έχουμε κρέμα γάλακτος τότε βάζουμε γάλα και βούτυρο.
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για κανένα μισάωρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου