από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-2 φλιτζάνια αλεύρι
-2 φλιτζάνια νερό
-1 φακελάκι μαγιά
-2 κουταλιές ζάχαρη
-1 πρέζα αλάτι
-λάδι για το τηγάνισμα
-καρύδια ψιλοκομμένα
-κανέλα
-μέλι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε μια ζύμη με το αλεύρι την ζάχαρη το νερό και την μαγιά και μετά προσθέτουμε το αλάτι.
Αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για κανένα μισάωρο.
Με ένα κουτάλι παίρνουμε από τον χυλό και ρίχνουμε σε καυτό λάδι που έχουμε βάλει σε μια κατσαρόλα.
Σερβίρουμε τους λουκουμάδες με μέλι καρύδια και κανέλα.
Υλικά
-2 φλιτζάνια αλεύρι
-2 φλιτζάνια νερό
-1 φακελάκι μαγιά
-2 κουταλιές ζάχαρη
-1 πρέζα αλάτι
-λάδι για το τηγάνισμα
-καρύδια ψιλοκομμένα
-κανέλα
-μέλι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε μια ζύμη με το αλεύρι την ζάχαρη το νερό και την μαγιά και μετά προσθέτουμε το αλάτι.
Αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για κανένα μισάωρο.
Με ένα κουτάλι παίρνουμε από τον χυλό και ρίχνουμε σε καυτό λάδι που έχουμε βάλει σε μια κατσαρόλα.
Σερβίρουμε τους λουκουμάδες με μέλι καρύδια και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου