από την Ioanna Zagkla
Υλικά
- 2 φλιτζάνια
αλεύρι
- 2 αυγά
- 1 φλιτζάνι λάδι
- ½ κιλό φέτα
- νερό
- 2 αυγά
- 1 φλιτζάνι λάδι
- ½ κιλό φέτα
- νερό
- αλάτι
Εκτέλεση
Τα ανακατεύουμε όλα τουρλουμπούκι και κρατάμε μόνο λίγη τριμμένη φέτα για το τελείωμα!
Τα ανακατεύουμε όλα τουρλουμπούκι και κρατάμε μόνο λίγη τριμμένη φέτα για το τελείωμα!
Έχουμε λαδώσει το ταψί
μας, ρίχνουμε το χυλό μας και από πάνω λίγη
από τη φέτα μας και λαδάκι.
Αν θέλουμε βάζουμε και τριμμένη φρυγανιά.
Έτοιμο!!!
Καλή επιτυχία,
εύκολα, γρήγορα και φτηνά!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου