Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΓΛΥΣΤΡΙΔΑ ΤΟΥΡΣΙ

από την Pinelopi Kapageridou 

Yλικά
- γλιστρίδα
- σκόρδο
- λευκό ξύδι
- αλάτι μπόλικο για το νερό που θα ζεματίσουμε

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά την γλιστρίδα μας και την ζεματάμε σε νερό αλατισμένο για 1 λεπτό. Στραγγίζουμε και αφήνουμε λίγο να κρυώσει. 
Στην συνέχεια τοποθετούμε εναλλάξ στο βάζο μας (αφού πρώτα το έχουμε αποστειρώσει) γλιστρίδα με σκόρδο μέχρι που να γεμίσει!!! 
Συμπληρώνουμε με το ξύδι μας και το συντηρούμε στο ψυγείο μας!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου