από τη Despoina Maraki
Υλικά
- πιπεριές ή ότι λαχανικό θέλουμε
- νερό
- χοντρό αλάτι
- 1 κουταλιά άσπρο ξίδι
- 1 πρέζα ξινό
Πλένουμε καλά τις πιπεριές.
Βάζουμε
σε ένα βαθύ μπολ η σε ένα βάζο νερό και διαλύουμε το αλάτι ανακατεύοντας.
Για
να τσεκάρουμε αν η άρμη μας είναι εντάξει κάνουμε το πείραμα με το αυγό... όταν
το αυγό πάει στο πάτο θέλει κι άλλο αλάτι, αν πάει στη μέση του μπολ σημαίνει ότι
το κάναμε λύσσα άρα προσθέτουμε νεράκι... όταν ανέβει στην επιφάνεια και φανεί
η μυτούλα είμαστε εντάξει.
Προσθέτουμε το ξίδι (εγώ έβαλα μηλόξυδο) και το ξινό...
κλείνουμε το καπάκι και το διατηρούμε έξω απ το ψυγείο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου