Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΚΑΡΟΤΑ - ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

από τη Γιάννα Παρασχοπούλου

 Yλικά

- καρότα
- σκελίδες σκόρδου
- μαϊντανός
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- ξύδι
- γιαούρτι


Εκτέλεση

Τρίβουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι. 
Αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι.
Διορθώνουμε την γεύση και το τοποθετούμε στο ψυγείο. 
Μόλις κρυώσει σερβίρουμε. 
Είναι μια πολύ δροσιστική σαλάτα-σκορδαλιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου