από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 3 πατάτες
- 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- λάδι
- ξύδι μια με δυο κουταλιές
- αλάτι
- πιπέρι λευκό
Εκτέλεση
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες.
Τις στραγγίζουμε και τις περνάμε από το μούλτι μέχρι να γίνουν πουρέ.
Προσθέτουμε το σκόρδο το αλάτι πιπέρι και λάδι με ξύδι.
Χτυπάμε ώστε να γίνουν αλοιφή.
Αν δεν αλέθεται εύκολα τότε για να μην προσθέσω λάδι ρίχνω λίγο νερό από το νερό που έβρασαν οι πατάτες.
Υλικά
- 3 πατάτες
- 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- λάδι
- ξύδι μια με δυο κουταλιές
- αλάτι
- πιπέρι λευκό
Εκτέλεση
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες.
Τις στραγγίζουμε και τις περνάμε από το μούλτι μέχρι να γίνουν πουρέ.
Προσθέτουμε το σκόρδο το αλάτι πιπέρι και λάδι με ξύδι.
Χτυπάμε ώστε να γίνουν αλοιφή.
Αν δεν αλέθεται εύκολα τότε για να μην προσθέσω λάδι ρίχνω λίγο νερό από το νερό που έβρασαν οι πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου