από την Vana Kleanthi
Υλικά
- μπράσκα (πεσκανδρίτσα)
- πατάτες
- κολοκυθάκια
- καρότα
- κρεμμύδια
- σέλινο
- ελαιόλαδο
- λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση
Έβρασα πρώτα τα
ψάρια, τα έβγαλα και στο ίδιο νερό έβρασα τα λαχανικά.
Όταν έγιναν τα άλεσα
όπως ήταν στη κατσαρόλα και πρόσθεσα
καθαρισμένο το ψάρι και τα άφησα να βράσουν για λίγο .
Τέλος έβαλα ελαιόλαδο
λεμόνι αλάτι πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Η μπράσκα είναι ένα
εξαιρετικό ψάρι πεντανόστιμο και μπορείς να το μαγειρέψεις με όλους τους
τρόπους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου