από την Maria Kaparaki
Υλικά
- 3 ασπράδια (από μεγάλα αυγά)
- 175 γραμ. ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
- 1 βανίλια
- 175 γραμ. ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και προσθέτουμε λίγη λίγη
τη ζάχαρη. Κατόπιν προσθέτουμε τη βανίλια και το χυμό λεμονιού.
Σ' αυτό το σημείο
προσθέτουμε αν θέλουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Βάζουμε σε κορνέ και σχηματίζουμε
δίσκους σε ταψί όπου έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 80 βαθμούς για 4 ώρες. Αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στο φούρνο αφήνοντας μισάνοιχτη
την πόρτα.
(Για όσους κάνουν δίαιτα η ακολουθούν ειδική διατροφή μπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη με οποιοδήποτε γλυκαντικό)
Καλή επιτυχία!
(Για όσους κάνουν δίαιτα η ακολουθούν ειδική διατροφή μπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη με οποιοδήποτε γλυκαντικό)
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου