από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- ένα μπουτάκι από κατσίκι
- λάδι
- αλάτι
- ρίγανη
- σκόρδα μπόλικα
- κεφαλοτύρι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το μπουτάκι και αφαιρούμε τυχόν τρίχες.
Με ένα μαχαίρι ανοίγουμε τρύπες και βάζουμε μέσα στο κρέας σκόρδα.
Έχουμε κόψει το κεφαλοτύρι σε κομμάτια και το βάζουμε ανάμεσα από τις πτυχές του κρέατος.
Το λαδώνουμε,το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα αρωματικά φυτά.
Το τυλίγουμε στην λαδόκολλα και το δένουμε με ένα σπάγκο για να μην μας ανοίξει.
Το ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για μερικές ώρες.
Είναι έτοιμο όταν διαπιστώσουμε ότι πιέζοντας την λαδόκολλα το χέρι μας υποχωρεί.
Υλικά
- ένα μπουτάκι από κατσίκι
- λάδι
- αλάτι
- ρίγανη
- σκόρδα μπόλικα
- κεφαλοτύρι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το μπουτάκι και αφαιρούμε τυχόν τρίχες.
Με ένα μαχαίρι ανοίγουμε τρύπες και βάζουμε μέσα στο κρέας σκόρδα.
Έχουμε κόψει το κεφαλοτύρι σε κομμάτια και το βάζουμε ανάμεσα από τις πτυχές του κρέατος.
Το λαδώνουμε,το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα αρωματικά φυτά.
Το τυλίγουμε στην λαδόκολλα και το δένουμε με ένα σπάγκο για να μην μας ανοίξει.
Το ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για μερικές ώρες.
Είναι έτοιμο όταν διαπιστώσουμε ότι πιέζοντας την λαδόκολλα το χέρι μας υποχωρεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου