από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κρέας χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- θρούμπι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη γάστρα αφού πλύνουμε το κρέας του ρίχνουμε το λάδι και τα αρωματικά φυτά μας και το αφήνουμε για αρκετές ώρες να μαριναριστεί.
Την επομένη καθαρίζουμε την σούβλα μας και περνάμε ένα ένα τα κομμάτια χωρίς να τα σφίγγουμε.
Τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε ψηλά στην ψησταριά για να ψηθεί...
Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο στην πορεία και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Υλικά
- κρέας χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- θρούμπι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη γάστρα αφού πλύνουμε το κρέας του ρίχνουμε το λάδι και τα αρωματικά φυτά μας και το αφήνουμε για αρκετές ώρες να μαριναριστεί.
Την επομένη καθαρίζουμε την σούβλα μας και περνάμε ένα ένα τα κομμάτια χωρίς να τα σφίγγουμε.
Τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε ψηλά στην ψησταριά για να ψηθεί...
Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο στην πορεία και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου