Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ

από την Eleni Margel Lou
 Υλικά
-  1 μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε ροδέλες πού έχουμε τηγανίσει σε λάδι.
(αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσει.)
-  μοτσαρέλα (di bufala) όσο χρειάζεται για κάθε μενταγιόν.
-  παντζάρια(3-4) βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες μαριναρισμένα μέσα σε μπαλσάμικο μία ώρα πριν σερβίρουμε.
Γαρνιτούρα.
(Τα υπόλοιπα ) Παντζάρια με γιαούρτι και μπαλσάμικο, αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και λίγο σκόρδο.



Εκτέλεση
Στήνουμε στο πιάτο ορόφους και συνοδεύουμε με την παντζαροσαλάτα.
Ιδανικό για πρώτο πιάτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου