από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- 1 μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε ροδέλες
πού έχουμε τηγανίσει σε λάδι.
(αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσει.)
- μοτσαρέλα (di bufala) όσο χρειάζεται για κάθε μενταγιόν.
- παντζάρια(3-4) βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες μαριναρισμένα μέσα σε μπαλσάμικο μία ώρα πριν σερβίρουμε.
Γαρνιτούρα.
(Τα υπόλοιπα ) Παντζάρια με γιαούρτι και μπαλσάμικο, αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και λίγο σκόρδο.
(αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσει.)
- μοτσαρέλα (di bufala) όσο χρειάζεται για κάθε μενταγιόν.
- παντζάρια(3-4) βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες μαριναρισμένα μέσα σε μπαλσάμικο μία ώρα πριν σερβίρουμε.
Γαρνιτούρα.
(Τα υπόλοιπα ) Παντζάρια με γιαούρτι και μπαλσάμικο, αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και λίγο σκόρδο.
Εκτέλεση
Στήνουμε στο πιάτο ορόφους και συνοδεύουμε με την παντζαροσαλάτα.
Ιδανικό για πρώτο πιάτο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου