από την Theodora Kaipi
Υλικά
- λάδι
- 1 μεγάλο
κρεμμύδι
- πιπεριές
- λουκάνικο
χωριάτικο
- ½ κιλό κατεψυγμένα φασόλια χάντρες
- 3 ντομάτες
τριμμένες
- 1 κουταλιά
ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι
- μαϊντανός
- τριμμένη
φέτα
- 1 ποτήρι
λευκό κρασί
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε
σε λάδι το κρεμμύδι, πιπεριές διάφορες
και λουκάνικο χωριάτικο. Μετά ρίχνουμε τα φασόλια χάντρες.
Σβήνουμε
με το λευκό κρασί. Ρίχνουμε τις τριμμένες φρέσκες ντομάτες. Προσθέτουμε 1 κ.σ.
ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι.
Σκεπάζουμε
με το καπάκι την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, και μαγειρεύουμε για 25
λεπτά.
Αν
χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε μαϊντανό
και τριμμένη φέτα.
Καλή
επιτυχία και εύχομαι να σας αρέσει !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου