από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- ζύμη με μαγιά και αυγό (βλέπε συνταγή στις ζύμες)
- αυγό
- φέτα
- δυόσμο
- πιπέρι
- σουσάμι
Εκτέλεση
Ανοίγω την ζύμη σε λεπτό φύλλο με κόρν φλάουρ για να ανοίγει καλά και με ένα ποτήρι κόβω κύκλους πάνω στο φύλλο.
Έχω χτυπήσει το αυγό και προσθέτω την φέτα και τον ψιλοκομμένο δύοσμο και το πιπέρι.
Βάζω με ένα κουταλάκι λίγο από την γέμισή μας σε κάθε κύκλο.
Τα διπλώνω στην μέση και με το χέρι προσπαθώ να κλείσω τα τυροπιτάκια χωρίς να βγει έξω το υλικό.
Τα βάζω σε λαδόκολλα και τα αλείφω με λάδι και τα πασπαλίζω με σουσάμι.
Τα ψήνω μέχρι ροδοκοκκινίσουν στους 170 βαθμούς στον αέρα
Υλικά
- ζύμη με μαγιά και αυγό (βλέπε συνταγή στις ζύμες)
- αυγό
- φέτα
- δυόσμο
- πιπέρι
- σουσάμι
Εκτέλεση
Ανοίγω την ζύμη σε λεπτό φύλλο με κόρν φλάουρ για να ανοίγει καλά και με ένα ποτήρι κόβω κύκλους πάνω στο φύλλο.
Έχω χτυπήσει το αυγό και προσθέτω την φέτα και τον ψιλοκομμένο δύοσμο και το πιπέρι.
Βάζω με ένα κουταλάκι λίγο από την γέμισή μας σε κάθε κύκλο.
Τα διπλώνω στην μέση και με το χέρι προσπαθώ να κλείσω τα τυροπιτάκια χωρίς να βγει έξω το υλικό.
Τα βάζω σε λαδόκολλα και τα αλείφω με λάδι και τα πασπαλίζω με σουσάμι.
Τα ψήνω μέχρι ροδοκοκκινίσουν στους 170 βαθμούς στον αέρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου