από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αυγά βραστά σφικτά (προσωπικά χρησιμοποίησα πασχαλινά αυγά)
- μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- άνιθο ψιλοκομμένο
- λάδι
Εκτέλεση
Κόβουμε κατά μήκος τα αυγά και αφαιρούμε τους κρόκους.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε τους κρόκους και τα υπόλοιπα υλικά και τα δουλεύουμε καλά για να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα.
Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα αυγά μας και τα στολίζουμε με μια φετούλα αγγουράκι τουρσί.
Για τους μερακλήδες υπάρχει και η χρήση του κορνέ για καλύτερη εμφάνιση.
Υλικά
- αυγά βραστά σφικτά (προσωπικά χρησιμοποίησα πασχαλινά αυγά)
- μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- άνιθο ψιλοκομμένο
- λάδι
Εκτέλεση
Κόβουμε κατά μήκος τα αυγά και αφαιρούμε τους κρόκους.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε τους κρόκους και τα υπόλοιπα υλικά και τα δουλεύουμε καλά για να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα.
Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα αυγά μας και τα στολίζουμε με μια φετούλα αγγουράκι τουρσί.
Για τους μερακλήδες υπάρχει και η χρήση του κορνέ για καλύτερη εμφάνιση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου