από την Lillyth Polednice
Υλικά για την βάση
- 1 αυγό
- 100 γρ μαργαρίνη
- 1/2 φλ ζάχαρη
- αλεύρι μέχρι να γίνει τριφτή η ζύμη
Υλικά γέμισης
- 150 γρ αγελαδινό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 αυγά
- 500 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 300 γρ γιαούρτι 3,5% λιπαρά
- 1/2 φλ ζάχαρη
- 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ όλα μαζί τα υλικά για την βάση ,και στρώνουμε τα 2/3 της ζύμης στον πάτο του ταψιού(φόρμα 28 εκ ), και το 1/3 το βάζουμε γύρω γύρω (σαν βάση τάρτας).
Χτυπάμε και τα υλικά για την γέμιση στο μίξερ ,και τα ρίχνουμε στη βάση
Ψήνουμε στους 180 για 55 λεπτά.
- 100 γρ μαργαρίνη
- 1/2 φλ ζάχαρη
- αλεύρι μέχρι να γίνει τριφτή η ζύμη
Υλικά γέμισης
- 150 γρ αγελαδινό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 αυγά
- 500 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 300 γρ γιαούρτι 3,5% λιπαρά
- 1/2 φλ ζάχαρη
- 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ όλα μαζί τα υλικά για την βάση ,και στρώνουμε τα 2/3 της ζύμης στον πάτο του ταψιού(φόρμα 28 εκ ), και το 1/3 το βάζουμε γύρω γύρω (σαν βάση τάρτας).
Χτυπάμε και τα υλικά για την γέμιση στο μίξερ ,και τα ρίχνουμε στη βάση
Ψήνουμε στους 180 για 55 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου