από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φιλέτο κοτόπουλου
- κάρυ
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- ξύσμα πορτοκαλιού
- χυμό πορτοκαλιού
- 3 με 4 κουταλάκια γλυκού μαρμελάδα πορτοκάλι light
- λίγο βιτάμ
Εκτέλεση
Φιλετάρουμε σε πιο λεπτές φέτες το φιλέτο κοτόπουλο.
Βάζουμε στην φωτιά το τηγάνι και μόλις κάψει προσθέτουμε το λάδι.
Έχουμε αλείψει με κάρυ αλάτι και πιπέρι τα φιλετάκια μας και τα βάζουμε στο καυτό λάδι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και ρίχνουμε τον χυμό το ξύσμα και την μαρμελάδα μέσα να πάρει μια βράση.
Προσθέτουμε τα τηγανισμένα φιλετάκια στην σάλτσα,χαμηλώνουμε την φωτιά και ψήνουμε το φαγητό μας για κανένα 10λεπτο μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Το σερβίρουμε με ρύζι η λαχανικά στο γουόκ.
Υλικά
- φιλέτο κοτόπουλου
- κάρυ
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- ξύσμα πορτοκαλιού
- χυμό πορτοκαλιού
- 3 με 4 κουταλάκια γλυκού μαρμελάδα πορτοκάλι light
- λίγο βιτάμ
Εκτέλεση
Φιλετάρουμε σε πιο λεπτές φέτες το φιλέτο κοτόπουλο.
Βάζουμε στην φωτιά το τηγάνι και μόλις κάψει προσθέτουμε το λάδι.
Έχουμε αλείψει με κάρυ αλάτι και πιπέρι τα φιλετάκια μας και τα βάζουμε στο καυτό λάδι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και ρίχνουμε τον χυμό το ξύσμα και την μαρμελάδα μέσα να πάρει μια βράση.
Προσθέτουμε τα τηγανισμένα φιλετάκια στην σάλτσα,χαμηλώνουμε την φωτιά και ψήνουμε το φαγητό μας για κανένα 10λεπτο μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Το σερβίρουμε με ρύζι η λαχανικά στο γουόκ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου